ΔΕΥ - ΠΑ: 08:00 - 16:00

BLOG

Find new information

0 Comments

6 years Ago

ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ

Η εταιρεία μας έχει τη δυνατότητα να κατασκευάσει έπιπλα καθώς και πολλές άλλες κατασκευές από σίδερο και ανοξείδωτο δικού σας σχεδιασμού! Επίσης μπορούμε να να κάνουμε οποιαδήποτε κατασκευή, με βάση το σίδερο ή το ανοξείδωτο, την οποία μπορεί να χρειάζεται ο χώρος σας.

Read More

0 Comments

6 years Ago

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Είμαστε μία οικογενειακή επιχείρηση. Βρισκόμαστε στο χώρο των κατασκευών πολλά χρόνια με αποτέλεσμα να έχουμε την εμπειρία να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε κατασκευή μας ανατεθεί. Παραδίδουμε πάντα ποιότητα στα έργα μας και προσπαθούμε να κρατάμε όσο το δυνατό πιο γρήγορους χρόνους παράδοσης.

Read More

0 Comments

6 years Ago

ΓΙΑΤΙ ΕΜΑΣ

Διαθέτουμε εκπαιδευμένο προσωπικό με πολυετή εμπειρία, σύγχρονο εξοπλισμό καθώς και ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, που μας δίνουν τη δυνατότημα να παραδίδουμε ποιοτική δουλειά!

Read More

0 Comments

6 years Ago

ΕΠΙΠΛΑ

Κατασκευάζουμε έπιπλα δικής σας έμπνευσης και σχεδιασμού σύμφωνα με τις ανάγκες του χώρου σας. Μπορείτε ακόμα να κάνετε και συνδυασμό υλικών όπως ανοξείδωτο ή σίδερο με γυαλί, ξύλο ή μάρμαρο. Αν δεν έχετε τόση φαντασία, θα μπορούσαμε ακόμα και να σας φέρουμε και σε επαφή με συνεργάτες μας διακοσμητές, για να έχετε ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα.

Read More

0 Comments

6 years Ago

ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Ιδιαίτερες κατασκευές που απαιτούν τεχνογνωσία και έμπειρο προσωπικό όπως σκάλες, στέγαστρα, πατάρια, κάγκελα εσωτερικού και εξωτερικού χώρου, πόρτες, ντουζιέρες και οποιαδήποτε ειδική κατακευή με βάση ανοξείδωτη ή σιδερένια, είναι κατασκευές που αντιμετωπίζουμε καθημερινά, και μπορούμε να σας προτείνουμε την καλύτερη λύση για το δικό σας χώρο.

Read More